stork.jpg (3551 bytes)

 

2019

 

Vi vill föda upp Golden retrievers med ett glatt sinne, trevlig exteriör och en sund kropp!  Alla hundar som går i avel röntgas, ögonlyses samt DNA-testas för PRA (såtillvida de inte är hereditärt fria). För oss känns det även viktigt med en nära kontakt med våra valpköpare. Desto mer input & information ni kan ge – desto bättre val kan vi göra i vår avel. För att främja detta har vi årlig valpträff, anordnar gemensam röntgen/FB-R om intresse finns för det samt ställer självklart upp med hjälp & stöd genom hela valpens liv. Du som är intresserad av en hund från oss måste alltid komma på ett personligt besök vilket säkerställer att DU känner dig nöjd med oss och VI får en känsla för att du kan erbjuda ett lämpligt hem. Har du frågor om oss eller vår uppfödning – hör gärna av dig!

   

Tulfus (Chamorels Talisman) 8 månader gammal behöver ett nytt hem. Tyvärr har hans ena testikel inte kommit ned vilket är den enda anledningen till att vi nu väljer att placera om honom.

Tulfus är en nyfiken, gladlynt valp med mycket upptäckarlusta och driv. Han är följsam, människo-orienterad samt har en härlig exteriör. Vi ser gärna ett hem där han inte behöver tillbringa en hel arbetsdag ensam hemma och endast få en kort rastning på lunchen, utan han skulle passa bäst hos dig/er som kan lösa detta på annat vis. Eftersom han är en livlig och aktiv hund tror vi att ett hem med barn i skolåldern är att föredra framför det med små barn.

Tulfus har bott hos oss under hela sin uppväxt. Han går mycket bra ihop med hundar av båda könen och i alla åldrar. Är rumsren, fullt vaccinerad och gillar att göra saker tillsammans med sin människa. Om detta sedan handlar om att apportera fågel eller leta svamp spelar ingen roll: det viktigaste är att han får hänga med sin familj. Eftersom han är krypt kan han inte ställas ut och/eller användas i avel men det går fortfarande bra att både tävla och bli champion inom övriga discipliner såsom t.ex. rallylydnad, agility och freestyle om man har intresse för detta.

Pris: 10.000Kr. Av naturliga skäl är vi inte intresserade av fodervärd eller delägare.

Om detta låter intressant så hör gärna av dig och berätta lite om vem du är, dina planer med hundägandet och din livssituation och om allt låter bra gör vi upp om en lämplig tid för besök. Tulfus kommer i enlighet med SKK’s regler bli besiktigad innan flytt.

 

 

 

 

Är du intresserad av en valp från oss – ta gärna kontakt och berätta lite om dig själv & dina planer med hundägandet!

 

 

 

 

Kontaktuppgifter:

Mobil. 070-716 12 96

Eller skicka ett mail till: chamorels@telia.com

Tezzy & Richard